Betonlook vloeren


Betonlook. Wat is betonlook? Betonlook of ook wel woonbeton genoemd is een vloerafwerking welke lijkt op beton.


De gevlinderde of gepolijste betonvloer is de vloer welke de meeste mensen dan voor ogen hebben. Alleen het nadeel van deze betonvloeren is dat er risico is op scheurwerking en dat de betonvloeren al gemaakt worden tijdens het bouwproces waardoor de betonvloer tijdens de droging blijvende bevuiling kan krijgen.


Door deze nadelen en complexiteit voor realisatie in woonhuizen en winkels heeft ervoor gezorgd dat er veel betonlook vloeren inmiddels verkrijgbaar zijn. De belangrijkste verschillen in betonlook vloeren zitten op esthetisch vlak, de opbouw en toepassing van het soort materiaal. In de basis kunt u een onderscheid maken tussen twee groepen betonlook vloeren namelijk; betonlook gemaakt van natuurlijke materialen en betonlook gemaakt van kunstmatige materialen.

Gevlinderde gepolijste betonvloer
Gevlinderde gepolijste betonvloer
Gepleisterde cementdekvloer
Gepleisterde cementdekvloer

Betonlook - Natuurlijke materialen


Betonlook gemaakt van natuurlijke materialen moet u denken aan de gevlinderde of gepolijste betonvloer, de gevlinderde cementdekvloer en de gepleisterde cementdekvloer. Al deze betonlook vloeren hebben als kenmerk dat er zeker kans is op scheurwerking in de vloer en in natuurlijke vorm niet vloeistofdicht en bestand tegen bevuiling. Deze natuurlijke betonlook heeft een mooie robuuste uitstraling.

Betonlook - Onnatuurlijke materialen


Betonlook vloeren gemaakt van onnatuurlijke materialen is inmiddels een brede groep. Enkele voorbeelden hiervan zijn de betonlook gietvloer, beton ciré, concrete design woonbeton en Venetiaans woonbeton waarvan elke betonlook vloer zijn eigen unieke uitstraling heeft.
Bezoek de showroom en ervaar de verschillen


Berkers Totaal Vloeren heeft een breed assortiment betonlook vloeren. Bezoek onze showroom om de verschillende betonlook vloeren te ervaren. Vriendelijk verzoeken wij u voor een bezoek aan onze showroom een afspraak te maken, telefoonnummer 0499-476199, zodat we uitgebreid de tijd voor u hebben.Facebook   Instagram   Pinterest