Betonlook: Concrete Design Woonbeton


Concrete Design Woonbeton is een robuuste cementgebonden gietvloer, waardoor het een gewaagde keuze is maar wel uniek in zijn soort! Concrete Design Woonbeton heeft een minimalistisch karakter waarbij oneffenheden en krassen de natuurlijke look benadrukken. De materiaalkeuze van witte cement zorgt uiteraard ook voor de benadrukking van de natuurlijke uitstraling van het woonbeton.Concrete Design Woonbeton
Concrete Design Woonbeton

Vloeropbouw Concrete Design Woonbeton


Concrete Design Woonbeton is een betonlook vloer met een opbouwhoogte van 4-6 mm en kan op vrijwel elke vormvaste, stabiele en vlakke ondergrond. Het woonbeton kan geringe oneffenheden in de ondergrond opvangen.

Veel voorkomende ondergronden zijn anhydriet en cementdekvloeren. Bij een anhydriet vloer zal de vloer eerst opgeschuurd en geprimerd moeten worden en bij een cementdekvloer is géén extra voorbewerking nodig. Indien u de dekvloer nog moet (laten) realiseren adviseren wij u (boven) wapening op te nemen in de dekvloer als preventieve maatregel tegen scheurwerking.


Concrete Design Woonbeton kan ook gelegd worden over tegelvloeren. Dit kan als voordeel hebben dat de bestaande vloeren niet gesloopt hoeven te worden en is er door de geringe opbouwhoogte van 4 mm veelal ruimte het Concrete Design Woonbeton over de betstaande tegelvloer te realiseren.

Concrete Design Woonbeton wordt standaard afgewerkt met een eco-sealer. De eco-sealer geeft de cementgebonden gietvloer een bescherming tegen bevuiling en is vochtwerend, derhalve achten wij deze vloerafwerking niet geschikt voor sanitaire ruimtes. Concrete Design Woonbeton is 7 dagen na realisatie belastbaar met vloeistoffen.


Betonlook: Concrete Design Woonbeton Grey Umber

Advies en prijs Concrete Design Woonbeton


Via onze website kunt u eenvoudig en snel advies en prijs voor u betonlook vloerafwerking zoals de Concrete Design Woonbeton vloer aanvragen. Prijstechnisch ligt de Concrete Design Woonbeton vloer in de prijsklasses van Beton Ciré, PU betonlook gietvloeren en Venetiaans woonbeton. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor advies en een prijsopgave, bereikbaar op 0499-476199.


Afspraak showroom


Benieuwd naar ons Concrete Design Woonbeton of andere betonlook vloerafwerkingen zoals het Venitiaans woonbeton of betonlook gietvloeren? Ervaar de verschillende soorten betonlook vloeren in onze showroom. Vriendelijk verzoeken wij u telefonisch een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom zodat wij voor u ruim de tijd hebben voor de afspraak en u niet het risico loopt om voor een gesloten deur te staan. Berkers Totaal Vloeren is bereikbaar op 0499-476199.

Facebook   Instagram   Pinterest