Venetiaans woonbeton


Betonlook: Venetiaans woonbeton is uniek woonbeton met een minimalistische uitstraling! Sinds april 2013 zijn wij het woonbeton verder aan het doorontwikkelen en we zijn momenteel op het punt dat er prachtige design woonbeton vloeren wordt gerealiseerd met een look-a-like uitstraling van gevlinderde of gepolijste betonvloer.


Een gevlinderde betonvloer heeft als kenmerk dat er een risico is op scheurwerking, met lange droogtijden waardoor de betonvloer onbeschermd is tegen bevuiling. Daarnaast wordt de betonvloer in het begin stadium van het bouwproces gemaakt waardoor de kans op beschadigingen aanwezig is. Venetiaans woonbeton wordt in de laatste afwerkingsfase gerealiseerd waardoor er nauwelijks kans is op bevuiling en beschadigingen met een zeer kleine kans op krimpscheurwerking.


Waarom is Venetiaans woonbeton uniek?


Het paradepaardje van Berkers Vloeren is het unieke Venetiaans Woonbeton. In deze prachtige woonbeton vloer zijn veel bekende technieken en toepassingen waarmee wij al jaren werken samengevoegd; We starten met een voorbehandeling zoals van de gietvloeren, waarna we het micro-beton gaan pleisteren zoals onze gepleisterde cementdekvloeren en daarna (uniek in de vloerafwerkingsbranche)het 2 mm dikke beton gaan bewerken zoals de gepolijste betonvloer welke na droging wordt afgewerkt met onze eigen transparante matte coating welke wij al jaren op betonvloeren en cementdekvloeren toepassen. Kortom, ons Venetiaans Woonbeton is uniek door de solide vloeropbouw en afwerkingstechnieken.


Venetiaans Woonbeton
Venetiaans Woonbeton
Venetiaans Woonbeton
Venetiaans Woonbeton

Afwerking Venetiaans Woonbeton


Venetiaans woonbeton wordt afgewerkt met afwerkingstechnieken van de betonsector. De jarenlange ervaring van Berkers Totaal Vloeren komt pas echt tot zijn recht bij de realisatie van het Venetiaans woonbeton. Een unieke woonbeton vloerafwerking welke vloeistofdicht wordt afgewerkt met een speciaal ontwikkelde transparante matte coating voor minerale ondergronden. Deze coating wordt door ons ook toegepast op de gevlinderde betonvloeren en gepleisterde cementdekvloeren.

Ondergrond Venetiaans woonbeton


Deze unieke 2-3 mm woonbeton vloerafwerking kan op vrijwel elke vormvaste, stabiele en vlakke ondergrond. Veel voorkomende ondergronden zijn cementdekvloeren, anhydriet gietvloeren maar ook tegelvloeren. Bij tegelvloeren zal de ondergrond voor het Venetiaans woonbeton eerst voorbehandeld moeten worden. Het voordeel van dit woonbeton is dus dat de bestaande vloer niet eerst eruit hoeft worden gehaald want de vloerafwerking is niet dik.Venetiaans Woonbeton
Venetiaans Woonbeton
Venetiaans Woonbeton
Venetiaans Woonbeton

Prijs en advies Venetiaans Woonbeton


Via onze website kunt u eenvoudig en snel advies en prijs voor uw betonlook gietvloer opvragen maar uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor nadere informatie of een bezoek aan de showroom. Wij zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar op telefoonnummer 0499-476199.

Afspraak showroom betonlook vloeren


Benieuwd specifiek naar ons unieke Venetiaans woonbeton of in alle verschillende soorten betonlook afwerkingen? Maak een telefonisch een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ervaar de verschillende betonlook vloeren en laat u adviseren over de mogelijkheden.

Facebook   Instagram   Pinterest