Design woonbeton


Het Design woonbeton wordt gemaakt van een grover microbeton dan het Venetiaans woonbeton of Beton Cire waardoor de vloer een stoerder uiterlijk krijgt.

Design woonbeton
Design woonbeton

De robuuste en natuurlijke uitstraling van het Design woonbeton wordt benadrukt door de oneffenheden, putjes en structuurverschillen.

Het Design Woonbeton heeft minder kleurschakeringen als het Venetiaans woonbeton en meer structuren en minuscule ruwere plekjes en gaatjes.

Berkers Vloeren realiseert Design Woonbeton in een kwalitatief hoogwaardig systeem in tegenstelling tot collega bedrijven door toepassing van het zogenaamde Design Woonbeton PLUS, waarbij ter preventie tegen werking van de ondervloer een 1 mm gietvloersysteem op kleur wordt aangebracht.

Design Woonbeton is in 2015 speciaal ontwikkeld voor de vloer door een gerenommeerde vloerenproducent die kiest voor een kwalitatief hoogstaand eindresultaat met een sterk natuurlijk uiterlijk. De onvolmaaktheden van het uiterlijk van het woonbeton bepalen het unieke en waardevolle karakter van deze woonbeton vloer.

Facebook   Instagram   Pinterest